Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dia de Sant Esteve es van produir dos incendis en habitatges a Sant Quintí i a Font-Rubí

El passat divendres, 26 de desembre , es va registrar un incendi a l’avinguda Catalunya número 10 de Sant Quintí de Mediona. Els Bombers, que van desplaçar 6 dotacions, van rebre l’avís d’aquest incendi a les 07.54 hores.

El foc va cremar totalment una habitació del pis 2n 2a i la resta de l’habitatge va quedar afectada pel fum. Els veïns del pis 2n 1a es van confinar al balcó i van ser evacuats amb el vehicle autoescala. Poc després de les 08.30 hores el foc ja estava apagat  i a les 09.40 hores, totalment ventilat. Els Bombers, a més, ja havien sanejat 2 envans del pis sinistrat. La família del pis afectat, que a l’arribada dels Bombers ja no es trobava a l’interior de l’habitatge, vas ser atesa pel SEM i evacuada a l’Hospital de Vilafranca. 3 persones, una dona i les seves dues filles, menors d’edat, per inhalació de fum i una d’elles, la mare, a més, amb cremades lleus a la cara.

D’altra banda també el dia de Sant Esteve al migdia, els Bombers de la Generalitat també van treballar per sufocar un incendi que va destruïr totalment el garatge annex a un mas a Font-rubí, al Mas Cal Jepet Gallego. L’avís de l’incendi va arribar a les 13.20 hores. Els Bombers hi van anar amb 6 dotacions, i van extingir totalment el foc a les 16.18 hores. Es tractava d’un garatge de 2 plantes, d’uns 60 metres quadrats de superfície i que va cremar en la seva totalitat. L’estructura de l’habitacle va quedar malmesa. Tot i això, el foc no ha afectat el mas, encara que els propietaris de la finca van optar per no passar la nit al lloc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: