Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebrarà a Cal Figarot un taller pel Projecte d’Enfortiment dels Castellers de Xile

Demà a les 5 de la tarda tindrà lloc a Cal Figarot un taller organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca per informar del projecte que els Castellers de Vilafranca i el consistori faran amb Lo Prado sota el nom de “Projecte d’Enfortiment dels Castellers de Xile”.

En aquest taller, que servirà per informar sobre la iniciativa, es demana també la participació de castellers i castelleres de la colla per tal d’escoltar les seves propostes de cara a decidir les activitats que es puguin fer. El “Projecte d’Enfortiment dels Castellers de Xile” té com a missió recolzar la colla xilena com a eina d’integració social per a col·lectius en risc d’exclusió i com a escola de formació democràtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: