Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Simó defensa que el nou 9-N té un alt valor simbòlic i demana la màxima mobilització

La portaveu d’ERC i diputada al Parlament, Anna Simó, admet que qui no tingui por és un inconscient i un irresponsable, però també defensa que és valent aquell que té por i la sap vèncer.

Aquest diumenge finalment no se celebra un referèndum, ni una consulta, sinó un procés participatiu; però Simó defensa que aquest nou 9-N té un alt valor simbòlic i demana la màxima mobilització, una vegada més.

 

La diputada republicana feia aquest prec ahir a la nit, a Cal Bolet, en el míting central d’ERC a l’Alt Penedès. Simó va substituir a última hora Marta Rovira, que després d’una intensa campanya necessitava descans.

Anna Simó ha encetat el seu discurs amb el “Volem ser lliures perquè volem” d’Ovidi Montllor, afirmant que aquesta és la principal raó.

La diputada ha recordat tots els desacords entre Catalunya i Espanya dels darrers anys i les concessions i els intents d’encaix per part de tots els partits, inclòs ERC, per concloure que no és que no hi hagi voluntat de dialogar per part dels republicans, sinó que “no hi ha sortida”. Anna Simó també té clar que “no servirà de res anar a parlar amb Rajoy”.

Per Simó, la situació actual és una oportunitat històrica per canviar les coses.

 

La diputada i portaveu d’ERC demana la màxima mobilització aquest diumenge, fins i tot d’aquells que no voten mai i ja pensa en les eleccions d’on sí que sortirà el mandat del poble.

En un escenari de color groc i protagonitzat pel lema “Vull ser lliure, vull un nou país”, amb 3 mans dipositat vots en 3 urnes, ERC va celebrar el míting central de la campanya pel 9-N amb les diputades Anna Simó i Teresa Vallverdú, que van ser presentades pel regidor vilafranquí Pep Quelart.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: