Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugurarà l’Escola d’Enoturisme

Aquest dilluns l’ajuntament de Vilafranca inaugura formalment l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a l’edifici de l’antic Incavi.

Les activitats de l’escola ja es van iniciar el passat 3 d’octubre amb un curs d’introducció al món del guia turístic i d’enoturisme i continuen avui a la tarda amb la jornada “To vi or not to vi: reptes de l’enoturisme”, que comptarà amb la participació de ponents d’alt nivell internacional.

L’oferta formativa va dirigida tant a la formació inicial, en col•laboració amb el Departament d’Ensenyament, com a la formació ocupacional per reciclar els professionals en atur, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya. També, i de forma principal, vol donar formació continuada als professionals en actiu, al costat de les entitats professionals i representatives del sector.

L’alcalde recorda que l’escola té fa una aposta per la formació laboral amb abast de tota Catalunya.

Properament també començarà un curs per promoure la internacionalització dels allotjaments rurals de Catalunya, organitzat conjuntament amb Turalcat.

La inauguració oficial de l’escola, que s’ubica a l’edifici Escavi, a l’antic INCAVI,  tindrà lloc a les vuit d’aquest vespre amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: