Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CASSA Aigües i Depuració ha inaugurat la seva seu comarcal a Avinyonet

Les oficines de la Direcció de Zona de la companyia d’aigües al Penedès es troben en un cèntric local del nucli d’Avinyó Nou, a tocar de la N-340.

Es tracta d’unes noves instal•lacions de 70 metres quadrats que agrupen els serveis de la Direcció de Zona, com ara el personal d’administració, les brigades d’operacions i el Cap de Servei. A més, la nova seu disposa també del magatzem que dóna servei al departament d’Explotacions de les comarques de l’Alt i Baix Penedès.

CASSA Aigües i Depuració té una forta presència al Penedès, on gestiona des de l’any 1999 serveis relacionats amb el cicle urbà de l’aigua i el clavegueram de 8 municipis com ara Avinyonet, Castellví de la Marca, El Pla o Subirats.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: