Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge mercat d’intercanvi de roba i complements a Santa Margarida i els Monjos

El Mercat es durà a terme de les 10 del matí fins a les 2 del migdia d’aquest diumenge, a la plaça de Pau Casals, i ha estat impulsat des del Banc del Temps amb voluntat de promoure l’intercanvi com una acció o activitat que esdevingui una quotidianitat al municipi.

La iniciativa ha sorgit de les demandes de les persones usuàries del Banc del Temps que han decidit impulsar aquest intercanvi de roba i complements en bon estat seguint la línia d’intercanvi de serveis i coneixements d’aquest col·lectiu.

El Mercat, que és obert a tothom, compta amb el suport de l’Ajuntament, que des de fa temps promou activament projectes considerats d’economia social i solidària i que beneficien de forma directa a la ciutadania. En aquest cas s’aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi.

Per a participar en el Mercat caldrà que les persones interessades duguin la roba i els complements, en bon estat, que es vulguin intercanviar abans d’aquest divendres, a la parada situada davant l’Ajuntament. L’horari de recollida és de 10 a 12 i de 5 a 7. Allà es bescanviarà cada peça per un tiquet que servirà per escollir peces el dia del mercat d’intercanvi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: