Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte tindrà lloc la 4a edició de la cursa Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta

Els beneficis obtinguts aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor.

La cursa tindrà dos tipus de recorreguts, un de curt -5 km- i un de llarg -15km- per tal d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques. Tots els participants tindran servei de dutxes i guarda-roba a les instal•lacions de l’escola Rossend Montané, així com professionals de la fisioteràpia a la seva disposició. A més, els 200 primers inscrits podran gaudir de la paella popular que es farà a posteriori de la competició i abans de l’entrega de trofeus. L’any passat la Vallmoranta va comptar amb 332 participants i es van recaptar 4.373 euros, 1.500 més que en l’edició anterior. La organització espera poder superar aquestes xifres i incrementar el donatiu, demostrant que la solidaritat no té límits. La Vallmoranta és la darrera cursa de la Lliga de Curses d’Orientació Correm per la Terra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: