Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acord per promoure l’emprenedoria i la inclusió social entre la Fundació Pinnae i Cafès Novell en el marc del programa Genera

El director comercial de Cafès Novell, Francesc Canals, i el President de la Fundació Pinnae, Martí Solé, han signat aquesta setmana un conveni amb l’objectiu de col·laborar en el Programa Genera de la Fundació Pinnae, per facilitar la inclusió social i laboral, i potenciar, alhora, l’autoocupació i l’emprenedoria, dins del marc de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Cafés Novell.

La Fundació Pinnae a través del Programa Genera dona suport tant a persones amb risc d’exclusió social que necessiten un acompanyament personal en el seu projecte d’autoocupació, fins a emprenedors que només requereixen un acompanyament tècnic per a la seva iniciativa micro empresarial.

L’estratègia es basa en crear una xarxa de complicitats que es complementa  amb la participació d’empreses privades, com ara Cafès Novell, i amb l’acompanyament personal dels usuaris mitjançant el voluntariat i la col·laboració d’entitats vinculades a la promoció de l’autoocupació.

Sota l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa de Cafès Novell, aquesta empresa analitzarà els projectes que el Programa Genera proposi recolzar i que tinguin per objecte l’obertura, traspàs o cessió d’un establiment relacionat amb el món de l’hostaleria i la restauració.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: