Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PODEM Vilafranca convoca una 1a assemblea ciutadana

PODEM Vilafranca del Penedès s’està posant en marxa i dissabte celebrarà la primera assemblea ciutadana. Serà a dos quarts de 7 de la tarda, a l’associació de veïns de l’Espirall, a la plaça Dr. Bonet número 11.

En un comunicat fet públic afirmen que Podem Vilafranca del Penedès neix com a eina per a la participació ciutadana i la unitat popular i que aspiren “a recuperar la política per posar-la al servei de les persones”.

PODEM “promou la participació democràtica directa de totes les persones en els àmbits de la decisió política, així com en l’execució de les polítiques públiques”. Junts, diuen, podem construir un poble, en el que tota la ciutadania tingui una veu i un vot en les decisions que es prenguin.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: