Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Octubre de Biblioteques amb DO a Sant Sadurní

El mes d’octubre continua amb les activitats del cicle Biblioteques amb D.O. a Sant Sadurní, on s’organitzen tot un seguit d’activitats de maridatge de cava i literatura entre la biblioteca Ramon Bosch de Noya i les Caves El Xamfrà.

Per als propers dies hi ha programades quatre sessions molt diferents. El divendres 10 d’octubre, a les 6 de la tarda a la Biblioteca, Hora del conte amb ‘Raïm inquiet’, per a nens i nenes a partir de P4, acte per al qual no cal inscripció prèvia; i el mateix divendres, però a un quart de 8 del vespre, una nova sessió del Club de lectura en aquesta ocasió amb M. Carme Roca, que comentarà la seva novel·la “Barcino”.

El dimecres, 15 d’octubre a les 8 del vespre i a la taverna del Vinseum, Maridatge de Cava El Xamfrà amb tapes de la taverna del Vinseum; per assistir-hi cal inscripció prèvia al Vinseum; i el dijous, 16 d’octubre, a les 8 del vespre a la Biblioteca, tindrà lloc la xerrada ‘Revistes que es mengen’ a càrrec de Josep Sucarrats, director de la revista ‘Cuina’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: