Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor el rapitenc Santi Casañas als 50 anys

Diumenge van tenir lloc a la Ràpita els funerals per Santi Casañas, de 50 anys, una persona estretament vinculada a la vida cultural i associativa de la Ràpita i estimat per nombroses generacions d’infants i joves que el van tenir com a professor.

Casañas va exercir com a mestre a l’escola Pau Boada de Vilafranca i posteriorment a l’Institut El Foix de Santa Margarida i els Monjos, on feia de professor de llegua castellana i literatura i llengua anglesa. També va ser regidor de l’Ajuntament dels Monjos de 2003 a 2007.

Estretament vinculat a la vida cultural i associativa de la Ràpita, va escriure diversos llibres sobre folklore i cultura local rapitenca i  va participar en els Amics del Teatre, els Amics de la Música, el grup de Joves, la coral l’Amistat, el Ball de Diables i els Gegants de la Ràpita.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: