Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Monitors i exmonitors del GEP representen el musical “Gèping, l’aventura de l’esplai”

Per celebrar el 30è aniversari del GEP, aquest cap de setmana s’estrena a Cal Bolet el musical “Gèping, l’aventura de l’esplai”, interpretat per monitors i exmonitors de l’esplai parroquial.

Amb les cançons i el text escrits especialment en motiu dels 30 anys del GEP, el muntatge consta de tres actes i dotze escenes, amb una desena de peces musicals. Entre músics i actors hi participaran una cinquantena de persones que formen part de totes les generacions que han anat passant pel GEP al llarg dels seus 30 anys de vida.

Les representacions seran dissabte a 2/4 de 9 del vespre i diumenge, a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar una hora abans o anticipadament a la Merceria Puig, a la plaça Constitució nº 26, al preu de 5 euros pels menors de 25 anys i 8 euros per la resta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: