Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava investeix el pintor Miquel Barceló com a Confrare d’Honor

El reconeixement es farà aquest divendres en el marc de la Investidura Tardoral de l’entitat, que aquest any, seguint la línia de les darreres investidures tardorals, es trasllada de la seu de l’associació, al barri subiratenc de Torre-ramona, a les Caves Juvé i Camps.

L’autor de la decoració de la cúpula de la sala XX del Palau de Nacions Unides a Ginebra és actualment un dels pintors mallorquins més internacionals. Al 1986 va ser guardonat amb el  Premi Nacional d’Arts Plàstiques, i al 2003 va guanyar el Premi Príncep d’Astúries de les Arts, un dels més importants que atorga l’estat espanyol. Ha exposat al Centre Pompidou i al  Louvre de París, i l’any 2012 va ser investit Doctor Honoris Causa per la universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Juntament amb el nou Confrare d’Honor, la Confraria del Cava investirà set Confrares de Mèrit, juntament amb els nous membres de número de l’entitat. Els personatges que han estat triats per ser investits són Roser Capdevila, il•lustradora i autora del cartell de la XXXIII Setmana del Cava, Quim Masferrer, humorista i pregoner de la XXXIII Setmana del Cava, Julio Salinas, exjugador del F.C. Barcelona, Aina Clotet, actriu, Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Salvador Capdevila, president del mercat de La Boqueria de Barcelona i Eduard Pujol, director de RAC 1.

La investidura és un dels actes que s’inclou en la XXXIII Setmana del cava que va començar fa quinze dies amb la coronació de la nedadora Ona Carbonell com a Reina del Cava. Carbonell també serà present a la investidura de divendres, que està previst que comenci a les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: