Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida posa en marxa la seu electrònica

El servei s’ha posat en marxa aquest passat mes de setembre. Es tracta d’un nou servei que permet estar accessible al ciutadà les 24h del dia i els 365 dies de l’any. Mercès a la col·laboració del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya i al Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’ha avançat amb una nova fita vers el servei al ciutadà per medi de l’Administració Electrònica i els canals digitals.

A través de la seu electrònica l’Ajuntament de Gelida dona un pas més per adequar-se a la llei d’accés dels ciutadans als serveis públics.

La SEU-e de l’Ajuntament de Gelida és l’adreça electrònica disponible per als ciutadans i les ciutadanes, a través de xarxes de telecomunicacions, mitjançant la qual l’Ajuntament difon informació i presta diversos serveis.

La SEU-e és un lloc a Internet amb un nivell superior de garanties i seguretat per donar compliment a les exigències de la Llei d’accés electrònic dels ciutadans als Serveis electrònics, des d’on els ciutadans poden exercir el seu dret d’accés a la informació, als serveis i als tràmits de l’administració pública de manera telemàtica, amb garantia de la integritat i veracitat del contingut ja que l’Ajuntament de Gelida titular de la Seu n’és responsable del contingut.

El vincle que us conduirà a la SEU-e de l’Ajuntament de Gelida es: <a href="https://www.seu.cat/ajuntamentgelida">https://www.seu.cat/ajuntamentgelida</a>

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: