Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ivan Benet obre la temporada de teatre de Cal Bolet amb “Informe per una acadèmia”

L’actor protagonitza aquest conte de Franz Kafka amb música original de Sílvia Pérez Cruz.  Aquest divendres 10 d’octubre, a les 9 del vespre, comença la temporada de teatre a Cal Bolet amb “Informe per una Acadèmia”, de Franz Kafka.

És un conte amarg i captivador sobre la vida del simi de la Costa d’Or que es converteix en humà i triomfa dins el món de l’espectacle.

Peter el Roig, natural de la Costa d’Or, és sol·licitat a presentar a un grup d’acadèmics un informe sobre la seva “anterior vida simiesca”, però acaba explicant com ha passat de ser un simi lliure a convertir-se, en només cinc anys, en un ésser humà dedicat de ple al món de l’espectacle. Narra i reviu els seus primers records de la seva particular transformació des que, un vespre, mentre corria per anar a beure aigua, va rebre dos trets i va ser capturat per l’empresa Hagenbeck. Detalla com, a través de l’observació, va aprenent a relacionar-se i a comportar-se igual que ells per tal de sobreviure.

Ivan Benet parteix de zero en aquest procés creatiu. S’implica des del seu embrió i és així traductor, codirector i intèrpret d’un text de Franz Kafka que pot passar inadvertit dintre de la seva obra plena de grans títols i de materials imprescindibles de la literatura universal.

Després de l’espectacle, com sempre els divendres, tertúlia amb Ivan Benet. Anirà acompanyada d’una copa de vi, gentilesa de <a href="http://www.lataverna.cat/" target="_blank">La Taverna de Vinseum</a> i <a href="http://www.fincaviladellops.com/" target="_blank">Finca Viladellops</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: