Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds confien en l’assaig de divendres per acabar de lligar les estructures dels cinc castells que volen dur a plaça diumenge

Els Castellers de Vilafranca treballen intensament en els seus darrers assaigs els dos castells amb agulla, els dos nets i el 3 de 10 amb folre i manilles que diumenge volen que els portin a revalidar el triomf en el Concurs de Castells de Tarragona.

Pere Almirall, el cap de colla dels Verds, considera que es va per el bon camí, però que encara cal acabar de fer la feina en els darrers assaigs. Tant en el que es va fer aquest dimecres, com amb el què s’ha de fer divendres. Sobre tot Almirall feia una crida a que la gent hi participi ja que es tracta de construccions de molta envergadura que necessiten unes pinyes molt consistents.

Almirall reconeix que totes les colles van al màxim, i que pràcticament estant treballant els mateixos castells, i que per tant cal afinar molt per assegurar al màxim les construccions. Els assaigs s’estan centrant únicament en els 3 i 4 de 9 amb folre i agulla, el 4 i la torre de 8 neta i en el 3 de 10 amb folre i manilles.

Divendres es faran les darreres provatures, on Almirall insisteix cal que hi hagi una bona participació de gent que després els acompanyi al concurs. L’objectiu agafar bones sensacions.

Aquests darrer assaig serà a partir de 2/4 de 10 de la nit, a Cal Figarot. Recordem que els Castellers de Vilafranca tenen previst disposar de 10 autocars per tal de portar la colla i els seguidors fins a la Tarraco Arena Plaça, i amb la il·lusió de tornar amb el trofeu a les mans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: