Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El retaule mural de sant Jocund ja està enllestit

La comissió que promou el retaule per a la capella de sant Jocund a la basílica de Santa Maria l’ha encarregat a la ceramista vilafranquina Josefina Via.

Es tracta d’un ampli mural de ceràmica de prop de tres metres d’alçada amb temes inspirats en l’art de la rajola popular catalana; a l’espai central es mostra sant Jocund en la glòria i als seus peus hi ha una imatge de la Vilafranca que al segle XVII el va acollir com a segon patró, després de sant Ramon de Penyafort i molt abans de l’arribada de les relíquies de sant Fèlix.

A finals d’any és previst que es traslladi fins a la basílica i que s’iniciï el procés de col•locació per tal que es pugui beneir i inaugurar el proper 9 de febrer, dia de la seva festivitat. A la vegada, des de la comissió recorden que continua oberta la campanya “Una rajola per a sant Jocund” per sufragar les despeses. Les aportacions es poden fer als comptes corrents de les parròquies de Vilafranca als bancs Sabadell i Popular.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: