Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Converses de rebotiga: pessics de vida” rep una distinció de la Generalitat i entra a formar part de l’Arxiu de Patrimoni Etnològic de Catalunya

Obra del fotògraf Mingo Girona i la periodista Montse Bueno, el llibre “Converses de rebotiga: pessics de vida” ha estat considerat pel Centre de Documentació de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat pels seus valors vinculats al foment i protecció de la cultura popular i tradicional catalana, de manera que ha passat a ingressar a l’Arxiu de Patrimoni Etnològic.

Així, les reflexions derivades de les trobades mantingudes amb vàries generacions de 125 famílies de Vilafranca que han permès comptar amb el testimoni oral i fotogràfic d’un col•lectiu de persones que mai havia vist publicada la seva experiència, ja forma part del patrimoni cultural català. <strong> </strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: