Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CAAD revisarà gratuïtament els microxips de gossos i gats

El CAAD Penedès endega una campanya per revisar gratuïtament microxips a gossos i gats en el marc de la fira d’animals de companyia que se celebrarà a Sant Sadurní, el 19 d’octubre.

A l’estand del CAAD Penedès es comprovarà si la mascota disposa de microxip implantat i si està donat d’alta en els arxius corresponents. En cas necessari, el titular de l’animal podrà actualitzar gratuïtament les dades de contacte, aportant la cartilla sanitària de l’animal, una fotocòpia del seu DNI i signant el document de modificació de dades.

Tot i que ha augmentat el número d’animals identificats, el CAAD Penedès recull un gran número de gossos i gats amb microxips no donats d’alta o amb les dades no actualitzades, dificultant molt la localització del seu propietari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: