Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’han començat a notar les afectacions de trànsit al voltant de la Plaça Nova de Sant Sadurní

S’ha iniciat la instal·lació de les tanques perimetrals de seguretat al voltant de les antigues escoles de la Plaça Nova, a causa de les obres de rehabilitació i arranjament de l’edifici.

L’inici del curs escolar i la celebració del cavatast i la mostra d’artesania del passat cap de setmana ha acabat endarrerint aquesta instal·lació que afectarà al trànsit i la circulació a la zona.

D’aquesta manera, ja no es pot estacionar a tot el perímetre de l’edifici de les antigues escoles i tampoc al primer tram del carrer Pau Claris. També s’ha inhabilitat l’espai d’aparcament al carrer d’en Fullerachs en el tram que ocupa tota la façana principal de l’edifici de les antigues escoles.

Durant aquests dies encara es pot accedir a l’entorn de la plaça Nova des de la Rambla Generalitat, però el pas per aquest carrer es limitarà en breu només als vehicles i transport de l’obra. A partir de llavors, els vehicles que vulguin accedir a la plaça Nova hauran de fer-ho des del carrer Sant Pere, entrant pels carrers Montserrat en horari d’illa de vianants oberta, i Fullerachs.

Cal recordar que aquesta obra es preveu que pugui prolongar-se al voltant d’un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: