Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

15 joves aturats participen en el projecte “Forma’t” del CCAP

El Servei Comarcal de Joventut ha seleccionat 15 joves, d’entre més de 45 inscrits, per participar en un projecte de formació que els permetrà obtenir 6 titulacions oficials que facilitaran la seva inserció laboral.

Els joves que finalitzin amb èxit les 95 hores de formació obtindran el certificat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, el certificat de manipulador d’aliments i els carnets de carretoner frontal i retràctil, d’apilador i de transpaleta.

A banda, rebran formació complementària que serà impartida per tècnics de diferents serveis del Consell Comarcal. A més, tots els participants tindran un acompanyament individualitzat i grupal per part de la tutora responsable del projecte.

Els joves seleccionats tenen entre 18 i 24 anys, estan en situació d’atur i resideixen en municipis de la comarca que tenen conveni amb el Servei Comarcal de Joventut.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: