Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una delegació de Chaouen fa una estada formativa a Vilafranca

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el regidor i president de l’Associació de Desenvolupament Econòmic de Chefchaouen, acompanyat per dos tècnics, participen en una estada formativa del projecte “Suport a les polítiques locals de dinamització del teixit productiu local i dels nous emprenedors a Chefchaouen”.

L’estada, de 5 dies, es fa bàsicament a Vilafranca, complementada amb una presentació a la Diputació i dues visites al Maresme.

Vilafranca i la ciutat de Chaouen, situada al nord del Marroc a prop de Tànger, mantenen relacions des de fa més de 20 anys. En aquest projecte, coordinat per la Diputació de Barcelona, la delegació marroquina vol conèixer el model de viver empresarial impulsat per l’ajuntament de Vilafranca, al centre Àgora, i el suport a l’emprenedoria.

L’objectiu, com explica Elias Afassi, és traslladar el model vilafranquí a Chaouen.

 

Aquest dilluns, la delegació marroquina va ser rebuda a l’ajuntament de Vilafranca. Els regidors Raimon Gusi i Jordi Solà van exercir d’amfitrions, intercanviant regals i mantenint una primera reunió de treball. Posteriorment també van celebrar una reunió amb ONGs locals.

Un dels integrants de la delegació marroquina, Elias Afassi, explica que Chaouen és coneguda com la perla blava i que la ciutat és la gran botiga de tota la província de Chefchaouen.

 

La visita servirà per impulsar les empreses dels sectors turístic, artesanal i els productes locals d’aquesta zona del Marroc.

Vilafranca, al seu torn, pot aprendre la seva gestió de la promoció turística, com explica Raimon Gusi.

La delegació de Cahouen també mantindrà una trobada amb el col.lectiu marroquí de Vilafranca, organitzada per la Llum del Nord.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: