Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC convoca a tots els vilafranquins a participar en una concentració ciutadana de suport a la consulta del 9N

La concentració, promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana a tots els municipis del país, es farà avui a les set de la tarda a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament.

L’ANC convoca a tots els vilafranquins a unir-se per posar de manifest que el 9N es vol votar. En un comunicat del Comitè Permanent de l’ANC es recorda que amb l’acceptació a tràmit els recursos presentats per l’Estat per part del Tribunal Constitucional se suspèn la consulta de manera cautelar. L’Assemblea Nacional Catalana vol manifestar que la Consulta del 9N se celebrarà en la més estricta legalitat perquè el dia 23 de gener de 2013 el Parlament català va aprovar la Declaració de Sobirania i el divendres 19 de setembre d’aquest any va aprovar per una gran majoria la Llei de Consultes que permet la convocatòria i la celebració de la Consulta. Per l’ANC és la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom. Per aconseguir-ho, inicien la campanya unitària Ara és l’Hora i per això  convoquen els ciutadans de Catalunya a concentrar-se davant dels respectius ajuntaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: