Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte Esport i feina de la Diputació es presenta apostant per propostes com enorunning Penedès i la enocursa

L’espai de Km0 Enoturisme Penedès ha estat el marc que ha acollit la presentació d’aquest projecte que promou la Diputació de Barcelona i que vol sumar l’activitat esportiva a les opcions laborals i d’emprenedoria empresarial a la nostra comarca.

En la presentació, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull comentava que projectes com aquesta ajuden a potenciar l’aposta per defensar un model de territori com s’ha fet al Penedès. Regull remarcava que son oportunitats de repensar un territori que està a cavall entre Barcelona i Tarragona, que té moltes oportunitats.

L’alcalde ha insistit en què segons quines propostes, poden fer perdre la idiosincràsia de la comarca que es vol preservar. Propostes com aquestes que es potencien amb “Esport i feina”, i que a la nostra comarca per exemple s’han concretat en Enorunning Penedès, per contra, ajuden a potenciar-la i donar-la a conèixer.

Per la seva banda, el vicepresident primer de la Diputació, Ferran Civil, ha volgut recordar els eixos sobre els què se sustenta aquest projecte “Esport i feina”, i que es plasmen en la proposta d’Enorunning Penedès.

Finalment, Núria Sala, directora d’Enoturisme Penedès, també va comentar com s’havia fet una aposta ferma i decidida des de diferents sectors per tal donar suport al territori i a les propostes enoturístiques. En aquest sentit, per exemple, parlava Sala de la voluntat d’aprofitar al màxim les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i el marc on line per impulsar propostes en defensa del territori. Així, explicava també que aviat es presentarà una app que recull tots els camins del Penedès.

L’acte que es va fer a Vilafranca va servir també per tal de donar a conèixer i recordar què és Enorunnning Penedès, de la mà del seu creador l’Eloi Martí. També es va parlar de l’enocursa, que per segon any aquest 2014 ha organitzat Bodegues Torres, i que vol ser també una eina de promoció i potenciació del territori sumant esport i enoturisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: