Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bus urbà modifica el seu recorregut fins passat el Cavatast

El bus urbà de Sant Sadurní veu modificat aquesta setmana i fins dimarts 7 d’octubre el seu recorregut, ja que la Rambla Generalitat està tallada pel Cavatast.

De l’estació de Renfe en direcció als habitatges Vilarnau, el bus puja per la Rambla fins a l’alçada del carrer Barcelona, on gira per anar a buscar el carrer Mestre Antoni Torelló, per recollir els viatgers de la parada que li queda més propera i des d’aquí el trajecte és l’habitual fins a Vilarnau. La parada de la plaça Pau Casals, per tant, es fa a la rotonda.

En sentit contrari, quan torna a anar a Pau Casals en comptes de baixar per la Rambla, se’n torna cal al carrer Mestre Antoni Torelló fins a la piscina, baixa per Baríton Maties Ferret fins al carrer Dr. Barraquer i gira per tornar a la Rambla Generalitat. Para a la rotonda i s’espera per agafar els usuaris de la parada de Rambla Generalitat. Des d’aquí continua fins a Renfe fent el circuit habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: