Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge al claustre de Sant Francesc es presenta “Conèixer el 1714 jugant”

Continuant amb les activitats que dins del cicle Paraules al Claustre i + organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i emmarcat  en la celebració del Tricentenari del 1714, aquest diumenge, a les 12 del migdia, tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc un taller lúdic obert a tots els públics.

Sota el títol “Conèixer el 1714 jugant. La memòria lúdica del Tricentenari” i a partir de les fonts historiogràfiques de les pràctiques lúdiques sorgeix un repertori de jocs que busca entretenir, recuperar manifestacions lúdiques, potenciar la reutilització i crear comunitat.  L’activitat d’aquest diumenge proposa fer un viatge lúdic a un dels capítols més importants de la nostra història. Jugarem com jugàvem els defensors de Barcelona.  “Conèixer el  1714 jugant” és una activitat gratuïta però requereix inscripció prèvia al Servei de Cultura de l’Ajuntament: o bé trucant al 93 890 04 59 de dilluns a divendres.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: