Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, taller d’extracció de mel i elaboració d’espelmes a Sant Pau

Les matinals “Els diumenges a Sant Pau” proposen una passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau i, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller en viu d’extracció de mel d’abella i s’explicaran les múltiples propietats d’aquest producte.

Després, els més menuts podran fer espelmes 100% naturals amb la cera de les abelles.

El taller, que es fa per segon any, vol reivindicar la mel, com explica la Marta Vallés, tècnica del Servei de Medi Ambient.

 

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 11 del matí. L’activitat durarà aproximadament dues hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament al correu .

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: