Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

73 cellers, una bona part dels quals són del Penedès, a la 34ena Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Des d’avui i fins dimecres, 73 cellers de les 12 denominacions d’origen catalanes participen en la 34 edició de la Mostra a l’Arc de Triomf de Barcelona que organitza el Departament d’Agricultura, a través de l’INCAVI i amb la col·laboració de Promotora d’Exportacions Agroalimentàries.

La presència dels cellers catalans creix un 16% i arriba al rècord històric en aquesta 34ena edició i per tercer any consecutiu, es consolida l’assistència de les totes les DO’s catalanes a la Mostra amb una presència destacada dels cellers de la DO Penedès i Cava.

A aquesta gran oferta vinícola se suma una altra oferta, l’alimentària, que acompanya un ampli programa de tastos amb productes de proximitat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: