Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una parella de vilafranquins creen la primera aplicació per a mòbils que permet gestionar llistes de regals

Pere Samsó i Carme Ribas són parella, i a més des de fa uns dies tenen també aquesta proposta emprenedora com a projecte comú.

Després de força temps de donar-hi tombs a la voluntat de fer un projecte que els ajudés a complementar les seves activitats professionals, la Carme i el Pere van veure com sovint a l’hora d’acostar-se dates en que és habitual fer o rebre regals, el recurs era agafar paper i bolígraf i fer una llista. Van considerar que en plena època de les tecnologies hi havia una mancança en aquest sentit, i van posar fil a l’agulla per desenvolupar aquesta aplicació per a smartphones i tabletes que permet gestionar regals i compres durant tot l’any. Com explica la Carme Ribas, la idea va ser fer una eina funcional, senzilla i útil per a tothom.

Aquesta app permet anotar de manera fàcil qualsevol idea que s’acudeixi per regarlar o perquè et regalin. Permet fer una fotografia per exemple del objecte, i guardar-la en aquest particular gestos de regals. De fer, l’aplicació permet gestionar de manera àgil tres grans grups. D’una banda les idees que sorgeixin tant per regalar a algú o bé per que et regalin a tu. També hi ha una llista de regals fets, relacionats amb els contactes per exemple del mateix telèfon; i una altra de regals rebuts.

Fa pràcticament una setmana que l’aplicació està disponible tant a través de Google Play com de l’Apple Store, i com apunta Pere Samsó la resposta està sent força positiva.

Ells mateixos han creat una pàgina web lastpresent.net, on es pot trobar tota la informació sobre el funcionament d’aquesta nova app, i de com descarregar-la de manera gratuïta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: