Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ple a l’espectacle Mira com sona la Festa Major

Dissabte va tenir lloc l’espectacle "Mira i escolta com SONA LA FESTA MAJOR!" a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

L’espectacle servia per presentar el nou conte amb CD "Sona la Festa Major", amb il·lustracions de Mikel Fuentes, poesies de Mònica Calaf i música en directe de la colla de grallers vilafranquina, Els Vernets, i del grup de música folk del camp de Tarragona, Folkatr3s. La posta en escena va ser molt didàctica, dinàmica i participativa. En una sala plena de gom a gom, la mestra de música Mònica Calaf va fer participar els nens i nenes perquè coneguessin els diferents instruments de la festa i els elements del seguici amb la seva música. L’acte va finalitzar amb una cantada col·lectiva de "Ton pare balla el drac". La Mònica Calaf ens recordava com va sorgir la idea de fer el llibre. Per la seva banda l’il.lustrador, Mikel Fuentes, ens parla del que ha volgut transmetre en el llibre. El conte amb CD està gaudint d’una molt bona acollida entre les famílies vilafranquines i de la comarca. Es pot trobar a les llibreries del centre de la Vila i a la parada dels Administradors a un preu de 18 euros.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: