Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Masachs, Roser Ortiz i Francesc Noya col.laboren en el projecte “Essències de llibertat – Cançons per un Sàhara Lliure!”

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès està produint  un CD, en el marc del projecte de sensibilització “Essències de llibertat – Cançons per un Sàhara Lliure!”, que compta amb el suport dels ajuntaments de Vilafranca  i dels Monjos.

És un projecte musical que consisteix en l’enregistrament de cançons tradicionals sahrauís que canten els infants sahrauís que participen en el projecte de “Vacances en Pau” a la comarca. L’any passat es van enregistrar set cançons a l’estudi de gravació de Thrashoo Hernández. El CD comptarà amb l’aportació solidària de músics i cantants que s’impliquen solidàriament amb el poble sahrauí. Actualment hi ha nou artistes confirmats.  A la fase de producció, l’ACAPS Wilaia Alt Penedès compta amb la col.laboració penedesenca de Lluís Masachs, pintor i il.lustrador, Roser Ortiz, fotògrafa especialitzada en concerts i festivals, i Francesc Noya, dissenyador gràfic.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: