Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La música de Txarango porta una gran multitud a la Rambla Sant Francesc

El grup valencià Xeic! va ser l’encarregat d’obrir els concerts de la nit del 30 a la Rambla Sant Francesc. Un concert que va servir per anar omplint la plaça.

Després del concert de Xeic!, arribava un dels moments més esperats amb l’actuació de Txarango, que va pujar a l’escenari aclamat per una gran multitud. Txarango és una de les últimes grans aparicions de la música catalana que s’ha sentit als principals escenaris catalans. A més, també té previstes diverses actuacions per Europa i al continent americà.

El concert va començar a les dues, quan ja feia estona que la rambla era plena i l’espai es va quedar petit com poques vegades. A la Rambla no hi cabia ni una agulla, i el fet que aquest any Sant Fèlix caigués en dissabte, va fer que molta gent de colla es quedés a escoltar el concert fins al final.

Tot i el cansament arrossegat de la Festa Major, Txarango va ser constantment aclamat. El públic, molt fidel, es sabia totes les cançons del grup, que no va poder parar de cantar fins que va acabar el concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: