Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimarts es realitzarà el sorteig per decidir l’ordre de Sant Fèlix

Per segon any consecutiu l’Auditori del Vinseum Vilafranca acollirà el sorteig de l’ordre d’actuació de la diada de Sant Fèlix. L’acte serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió i tindrà lloc aquest dimarts a partir de les 7 de la tarda.

Tindrà el mateix format que l’any passat, amb el sorteig i després una tertúlia amb la participació dels quatre caps de colla de les colles que es veuran les cares el proper dissabte, 30 d’agost. En primer lloc es farà el sorteig per decidir l’ordre d’actuació de les colles vilafranquines pels dies 29 i 31 d’agost, amb la participació de la cap de colla dels Xicots, Aina Mallol, del cap de colla de la Jove, Manel Cantón, i del cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall. Després vindrà el sorteig de la Diada de Sant Fèlix i tot seguit els caps de colla faran la valoració corresponent i participaran en una tertúlia castellera conduïda pel cronista casteller de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Pep Ribes. També es visualitzaran diversos vídeos i imatges repassant castells històrics de la diada. Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han aprofitat el seu perfil de Twitter per animar a tots aquells afeccionats que es vulguin dirigir als caps de colla enviant preguntes amb una piulada acompanyant l’etiqueta #stfèlix14, entre totes les preguntes es farà una selecció i s’adreçaran a qui toqui durant la tertúlia. En aquesta ocasió la mà innocent encarregada d’extreure les boles del bombo amb els números i noms de les colles participants serà un reconegut casteller amb llarga trajectòria, el nom del qual no es vol desvelar fins a l’hora del sorteig. En ‘acabar se servirà un maridatge de vins gratuït amb productes de la Denominació d’Origen Penedès per a tots als assistents.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: