Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un detingut per tràfic de drogues a Vilafranca

Aquest dilluns la Policia Local va practicar la detenció d’una persona per haver comès presumptament un delicte contra la salut pública

Els fets es van produir per la tarda, quan una dotació policial, que es trobava patrullant pel barri de l’Espirall, va observar un individu en actitud sospitosa. Els agents van iniciar un discret seguiment d’aquesta persona i van advertir com, tot seguit, contactava amb un altre individu que va aparèixer amb un vehicle i, de manera ràpida, efectuava una transacció econòmica a canvi d’una bossa que contenia substàncies estupefaents i marxava precipitadament del lloc en direccions oposades.

 

Els policies van iniciar una persecució i van interceptar-los per separat. En aturar-los els van sotmetre a un escorcoll i van poder comprovar que existien mitjans de prova suficients que assenyalaven que s’acabava de produir una operació de venda de drogues.

 

Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius d’un delicte contra la salut pública, els agents van intervenir tot el material relacionat amb els fets i van practicar la detenció de l’individu implicat, traslladant-lo fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda resideix a Sant Cugat de Sesgarrigues, té 30 anys i respon a les inicials J.E.A.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: