Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix una programació especial pel Vijazz

Comença aquest vespre, a dos quarts de nou, amb un directe d’una hora presentat pels periodistes Josep Maria Soler i Anna Vallhonesta que recollirà les primeres impressions de la mostra de vins i caves i repassarà el contingut jazzístic del festival.

D’altra banda, a través d’un acord amb l’Acadèmia Tastavins, Penedès TV s’encarregarà de la realització en directe dels concerts que hi haurà durant els tres dies de Vijazz a l’escenari principal de la Plaça Jaume I. Una pantalla gegant situada a la mateixa  plaça permetrà veure els detalls de les actuacions de Michel Camilo, Avishai Cohen, Gregory Porter, Snarky Puppy i Victor Wooten Band.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès 2014 continuarà present a la programació de Penedès TV a partir del diumenge de la setmana vinent i fins al 24 d’agost, amb programes especials sobre les activitats vinculades al festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: