Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Undervila es consolida com a festival alternatiu però es planteja un canvi de dates per a atraure més públic

La coincidència amb el festival de Los Monegros i festes majors com la de Sant Martí i els Monjos ha fet que la tercera edició de l’Undervila hagi atret menys persones al Parc de Llevant de Vilafranca durant aquest cap de setmana.

Tot i així, el festival es consolida com a proposta alternativa, amb multitud d’activitats relacionades amb la cultura urbana.

L’Undervila, organitzat per l’associació músico cultural El Jardín del tío Aquiles, portava aquest any un programa amb actuacions destacades. Diumenge a la tarda, els organitzadors ja feien les primeres valoracions reconeixent que la coincidència amb altres propostes s’havia notat.

Els organitzadors també valoren en positiu les noves activitats que s’han incorporat al programa del festival, donant veu a entitats i associacions relacionades amb moviments socials.

En l’apartat musical, l’actuació més destacada tenia lloc divendres a la matinada amb els valencians Atupa i els Dos tenores de Def con dos.

Def con dos va oferir als assistents al concert, unes cinc centes persones, alguns dels temes més antics de la formació, que es caracteritza per unes lletres que remouen la consciència col·lectiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: