Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz 2014 ha deixat bones sensacions en una edició que l’Acadèmia Tastavins valora com la millor de les vuit

Després de tres dies molt intensos, el Banc Sabadell Vijazz Penedès 2014 ha tancat les seves portes amb molt bones sensacions.

El president de l’Acadèmia Tastavins Joan Tarrada qualifica aquesta edició de “sensacional”, per la qualitat del programa musical i els vins i caves presentats pels cellers. A falta de dades definitives, els Tastavins calculen que han arribat a les 70.000 degustacions, 5.000 més que l’any passat, i que han augmentat la venda de tiquets, la participació als tastos, tot i haver-n’hi més, i les degustacions gastronòmiques, que situen per sobre de les 3.000. La venda <em>on line</em> ha funcionat bé i opinen que els canvis que s’han aplicat aquest 2014 han millorat l’esdeveniment, començant pels estands més petits. Tot i així, Tarrada segueix insistint en que en el futur caldria ocupar la carretera.

Una altra de les novetats destacades d’enguany és la realització en directe que van fer els professionals de Penedès TV perquè la gent que assistia als concerts de la Plaça Jaume I pogués seguir-ne els detalls.

Els Tastavins seguiran treballant per valorar l’impacte econòmic d’aquesta vuitena edició del Vijazz i per concretar les xifres oficials del festival. Mentrestant, ja pensen en futures edicions i apunten algunes millores possibles, com més pantalles al voltant de l’escenari de Jaume I i l’ampliació de l’espai de la fira per esponjar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: