Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comença la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014 que organitza la Unió Empresarial del Penedès, amb un centenar d’activitats enoturístiques i culturals

El Viu Penedès 2014 ha arrencat avui amb diverses activitats repartides per Vilafranca i la resta del Penedès.

L’esdeveniment, organitzat per la Unió Empresarial del Penedès, ha posat sota un mateix paraigua tota l’activitat enoturística que es desenvolupa al territori: des de visites a cellers, fins a passejades en bicicleta, maridatges i tastos, excursions i visites guiades, a més d’activitats dissenyades exclusivament per a aquesta setmana de l’enoturisme penedesenc.

El Viu Penedès s’adreça a tota mena de públics, però també als penedesencs, perquè coneguin de més a prop l’oferta que generen les comarques de l’entorn.

Totes les activitats, prop d’un centenar, es poden consultar al web <a href="http://www.viupenedes.cat">www.viupenedes.cat</a> i n’hi ha moltes que tenen les inscripcions encara obertes per a apuntar-s’hi.

L’acte institucional d’inici de la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014 tindrà lloc avui a dos quarts de set al celler Mas Comtal d’Avinyonet del Penedès, on hi haurà un tast de vins de terrer maridats amb tastets gastronòmics elaborats pel Grup Cal Blay.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: