Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un accident a la N-340, a Avinyonet, se salda amb un mort i un ferit crític

Per causes que encara s’estan investigant, un camió i un turisme van topar frontalment ahir a les 4 de la tarda, a la carretera N-340, al terme d’Avinyonet.

Com a conseqüència del xoc ha mort el conductor del cotxe, un veí de Sant Boi de Llobregat de 74 anys. A més, la passatgera davantera del mateix vehicle ha quedat ferida en estat crític i va ser traslladada amb l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’hospital de Bellvitge.

En l’accident van treballar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Arran de l’accident la calçada va quedar restringida en ambdós sentits de la circulació amb desviaments senyalitzats fins a ¾ de 7 de la tarda.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: