Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martí Compte substitueix Sergi Ocaña com a cap local de la JNC a Vilafranca

Divendres a la tarda es va fer oficial el relleu al capdavant de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Vilafranca.

Després que fa unes dues setmanes Ocaña anunciés als seus companys que havia de deixar la seva responsabilitat al capdavant de la JNC a la capital de l’Alt Penedès, es va obrir el procés per la seva substitució.

Martí Compte va ser l’únic que va presentar la seva candidatura, que divendres a la tarda van ratificar els seus companys donant-li suport. Martí Compte afronta com a principals reptes de futur el fer una gran campanya de cara al 9N, i mirar de créixer com a grup.

En aquests moments la JNC té 16 militants a Vilafranca, i en Martí Compte, serà l’encarregat de mirar de fer créixer l’agrupació a la capital de l’Alt Penedès, cohesionant el grup i mantenint el que ha qualificat de bon nivell d’entesa amb l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: