Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EVA finalitza la 10a edició amb una gran eclosió

Un concert de Los Sirgadors, a La Cisterna, ha servit per acomiadar la desena edició del Festival En Veu Alta que del 30 de maig al 8 de juny ha programat 40 activitats arreu del Penedès.

El festival ha estat un èxit segons la seva directora, Jordina Biosca, que afegeix que aquesta desena edició ha experimentat un “boom”, una gran eclosió, amb més gent a tots els actes i la bona acceptació rebuda amb la incorporació del Projecte Lectures.

Biosca se sent satisfeta per poder haver mantingut la qualitat dels espectacles i dels espais del festival, que va començar al cementiri de Vilafranca amb el gallec Quico Cavadal, premi Max de les arts escèniques.

El fil conductor d’aquest 2014, els cementiris, ha servit per atraure nous espectadors a l’EVA i Biosca anuncia que incorporarà el cementiri de Vilafranca com a espai del festival, com ja ha fet anteriorment amb altres espais singulars.

 

La gran eclosió del 10è EVA, amb més públic que mai, ha estat possible gràcies a una àmplia programació. El Festival En Veu Alta 2014 ha passat per 12 poblacions del Penedès i ha ofert 40 activitats per a grans i petits, activitats formatives, una exposició commemorativa i 7 sessions de lectura vinculades al Projecte Lectures.

Després de dur fins al Penedès a Ben Haggarty, Adolfo Osta i Manel Segarra, Lídia Pujol o Marc Parrot, l’EVA plegava veles ahir amb les jotes i els blues de les Terres de l’Ebre que canten Los Sirgadors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: