Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès participa als Divendres di vins

7 Denominacions d’Origen catalanes, entre elles la DO Penedès, participen als Divendres di vins, projecte que proposa gaudir del patrimoni, el vi i la cultura en emplaçaments històrics de la província de Tarragona durant aquest estiu.

Al llarg dels mesos de juliol i agost es programaran 7 jornades, més la inaugural, consistents en la posada en escena d’una activitat cultural: música, cinema o lectura, juntament amb un tast de vins d’una denominació d’origen i una visita a l’espai patrimonial escollit en cada ocasió.

La DO Penedès protagonitza la sessió del dia 8 d’agost, als jardins de la Vila Casals, a El Vendrell, amb Anton Dalmau i Violant Llopis representant el seu espectacle teatral “El vi en l’obra dramàtica de Shakespeare”.

Totes les activitats comencen a dos quarts de 8 del vespre i tenen un cost de 5€. Es recomana fer una reserva prèvia contactant amb cada DO.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: