Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressen a presó dos detinguts per un robatori amb força en una casa a l’Alt Penedès

Un agent dels Mossos de la comissaria de Vilafranca va detenir el passat  29 de maig dos homes, de 32 i 33 anys, ambdós de nacionalitat espanyola, un veí del Vendrell i l’altre veí de Santa Oliva, com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior de domicili.

Els fets van succeir al voltant de les deu del matí del mateix dia. Una trucada va alertar els mossos que havien entrat a robar en una casa de la població de Castellet i la Gornal.

La víctima va explicar que havia vist un turisme estacionat davant de casa seva que no corresponia a cap veí però que en un principi no li havia donat importància.

Mentre estava parlant amb el policia,  la víctima va tornar a veure el turisme circulant pel seu carrer. L’agent va interceptar el vehicle i identificar els dos ocupants. Posteriorment una patrulla uniformada va ajudar a realitzar l’escorcoll del vehicle on es van localitzar diversos objectes utilitzats habitualment pels delinqüents per forçar portes de domicili.

Els arrestats, que tenen antecedents policials cadascú per fets similars, han passat a disposició judicial i s’ha decretat el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: