Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Aracoop busca estendre les seves accions al major nombre possible de cooperatives catalanes

Aracoop és un programa marc de cooperació públic privada impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació amb la participació activa de la Confederació i les federacions de cooperatives i la col·laboració de 80 entitats del conjunt del territori per ampliar, renovar i enfortir l’economia social i cooperativa.

Dijous, Vilafranca acollia la reunió del consell assessor d’Aracoop amb la presència, entre d’altres, del director general d’economia social, cooperativa i treball autònom de la Generalitat Xavier López.

López ha destacat que Aracoop és un programa que vol créixer i arribar al màxim nombre de cooperatives catalanes possible a través d’accions adreçades per exemple a la formació de directius o a la consultoria pel creixement dels negocis. El director general apunta que el cooperativisme s’ha d’entendre com una forma d’emprenedoria.

López també ha posat de manifest la llarga experiència del Penedès en l’àmbit del cooperativisme, amb empreses de perfil molt divers.

La jornada de treball celebrada a Vilafranca ha permès intercanviar experiències entre diverses cooperatives catalanes, fomentar contactes i valorar les accions empreses fins al moment dins del programa Aracoop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: