Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous es fa a Vilafranca una xerrada per parlar de Can Vies

El Casal Popular de Vilafranca i Arran organitzen conjuntament la xerrada “Can Vies, més enllà del foc i el fum”.

L’acte s’ha convocat per aquest dijous, a les 8 del vespre, a l’Escorxador de Vilafranca i comptarà amb les intervencions d’una participant de l’assemblea del Centre Social Autogestionat Can Vies i de Roger Bas, ex-membre de l’assemblea del CSA Can Vies.

El propòsit de la xerrada és conèixer de primera mà la situació actual de Can Vies, després del conflicte provocat pel desallotjament i l’inici del l’enderroc d’aquest emblemàtic Centre Social Autogestionat. També hi ha el propòsit d’exposar l’experiència d’intervenció social impulsada els darrers 17 anys per Can Vies, fins esdevenir un referent dels moviments socials alternatius.

Amb la xerrada, les organitzacions convocants també volen expressar el seu suport i solidaritat amb Can Vies i denunciar “la nefasta gestió política del conflicte” i que s’hagi recorregut a la violència policial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: