Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Artur Mas posa Freixenet com a exemple de superació en moments complicats, i es continua mostrant obert al diàleg amb Madrid però sense perdre les conviccions com a país

Artur Mas ha participat aquest migdia en els actes de celebració del centenari de les Caves Freixenet, a Sant Sadurní, on ha acompanyat a la família en un dinar que ha servit per reconèixer la nissaga familiar que el 1914 va engegar aquesta empresa, i que ara ha acomplert els seus cent anys de vida consolidada com un dels referents del cava a nivell mundial.

L’acte l’ha obert el president del grup Freixenet, Josep Lluís Bonet, que ha fet un emotiu record a la nissaga familiar i ha destacat els avenços en els anys en què Josep Sala va ser-ne el màxim responsable, i que van coincidir amb la modernització de l’empresa però sobre tot amb la seva internacionalització.

Bonet ha posat com a un dels lemes de l’empresa les tres “T”, en resposta al treball, el talent i la tenacitat de què ha fet gala tots aquests anys.

També el president Artur Mas, en el seu parlament, feia referència a aquestes tres “T” que ha apuntat que cal aplicar també a l’actual moment polític i social que viu Catalunya. Mas també ha posat com a exemple de superació davant les dificultats l’empresa Freixenet, que recordava va néixer després de la fil·loxera i de la pèrdua de les colònies espanyoles.

Parlant de l’actual moment polític, Mas ha volgut deixar clar que ahir en la trobada a Girona amb Felip VI no va aprofitar per demanar hora per parlar sobre el procés obert a Catalunya. Ha donar però un missatge clar en el sentit de recordar que el poble català sempre ha estat obert al diàleg i a buscar l’entesa per mirar d’arribar a acords. Un tarannà i una manera de ser que son implícites a la manera de ser dels catalans, lligada al seu esperit comercial. Una voluntat de diàleg però, ha volgut ressaltar el president Mas, que no pot deixar de banda també la fermesa en les pròpies conviccions com a país.

Artur Mas ha participat en aquest dinar en què hi havia una àmplia representació del sector cavista i vinícola del Penedès, i també representants del món empresarial i polític de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: