Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní obre el termini per a inscriure’s a una borsa de treball de peons de via pública

Fins el dia 26 de maig romandrà obert el termini de presentació de sol•licituds per a inscriure’s a una borsa de treball de peons de via pública de l’Ajuntament de la capital del cava, inclosa en els plans d’inserció laboral del 2014.

A través d’aquesta borsa es constituirà una llista d’espera per a la seva contractació, en règim laboral.

Poden prendre part en aquesta selecció les persones que hagin complert els 16 anys, que comptin amb titulació d’escolaritat o equivalent i estiguin en possessió del nivell bàsic de català o equivalent. En cas de no acreditar-ho, es farà una prova sota la supervisió del Servei Local de Català.

Les bases completes i les condicions dels aspirants es poden consultar al web de l’Ajuntament, www.santsadurni.cat

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: