Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reempresa aconsegueix cedir amb èxit un comerç als Monjos

El Centre Àgora  de l’Ajuntament de Vilafranca, com a centre d’atenció de Reempresa, va aconseguir aquest 1 de maig cedir amb èxit la botiga Esports David de Santa Margarida i els Monjos.

Desprès de més de 30 anys al capdavant del comerç, la seva propietària, la Pepita, deixa el negoci per jubilació, i cedeix el testimoni als nous propietaris, la Berta i l’Eugeni, que continuaran amb el negoci amb un nom i una imatge renovada. Sports Team, obrirà portes aquest dissabte a l’avinguda de Catalunya, 36, dels Monjos.

Els serveis de Reempresa s’ofereixen mitjançant el Centre Àgora des de fa poc menys d’un any i en aquest període, han participat 22 empreses cedents i 21 reemprenedors interessats en adquirir negoci. En total, a la comarca de l’Alt Penedès s’han iniciat 18 processos de negociació.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: