Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca engega aquesta setmana una tertúlia amb els joves com a protagonistes

Els dijous a la nit els joves prenen la paraula a Ràdio Vilafranca, ho fan en la Tertúlia Jove que aquesta setmana s’ha engegat a l’emissora municipal vilafranquina amb l’impuls del Servei de Joventut de  l’Ajuntament.

Al llarg de pràcticament una hora, els representants de la JNC, ARRAN, Noves Generacions, Joves d’Esquerra Verda i la JERC tracten temes relacionats amb la política, la cultura, els actuals moments socials o altres qüestions que puguin ser del seu interès; però sempre partint de la base d’oferir el punt de vista dels joves.

Com remarca el tècnic del Servei de Cultura de l’Ajuntament, Ruben Calvo, s’ha buscat amb aquesta iniciativa oferir un espai per tal que els diferents col·lectius puguin fer sentir la seva veu.

A banda d’aquesta presència de les formacions polítiques, la voluntat del programa és acollir també un cop al mes altres entitats i associacions de joves per tal que acostin les seves activitats, preocupacions i propostes a través d’aquest espai.

Tertúlia Jove s’emet els dijous de 10 a 11 de la nit i amb repetició diumenges a la mateixa hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: