Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena aquest dissabte “Coses de mainada”, un programa pensat per als més menuts de la casa

Amb el títol de “Coses de mainada” Penedès Televisió estrena aquest cap de setmana un nou programa protagonitzat per una trentena de nens i nenes de la comarca d’entre 7 i 12 anys.

Presentat pel periodista vilafranquí Toni Comas, “Coses de mainada” es basa en les intervencions dels infants cada setmana sobre un tema concret. I el resultat és força sorprenent.

“Coses de mainada” està pensat per veure en família ja que, a banda de les intervencions dels nens i nenes i seccions de recomanació de llibres, de joguines, blocs i pàgines web, també hi haurà una entrevista a un expert que reflexionarà i donarà consells als pares i mares sobre la relació amb els fills, tot centrant-se en el tema corresponent de cada capítol.

“Coses de mainada” s’emetrà cada dissabte a les tres de la tarda, a les set i a les onze de la nit i els diumenges a les onze del matí. El primer capítol, que es podrà veure ja aquest dissabte, tractarà sobre la família i comptarà amb l’entrevista a la professora i <em>coach</em> educativa Teresa Terrades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: